Quantcast
Channel: فرشید یاسائی
Viewing all articles
Browse latest Browse all 3526

درد همیشه درد است

$
0
0

درد همیشه درد است

ظاهراً امت مخالف سیستم ِ شیعه زده هستند لیکن بصورت ِ حداکثری از اوضاع رضایت دارند زیرا که سکوت کرده و هیچ اعتراض ِ متداوم و متحدی نکرده اند و همچنان پای ِ برهنه به زیارت ِ صحاری ِ عراق میروند و پای صندوق ِ رای نیز ، با حمایت از همان کسانی که به صداقتشان شک دارند و عامل سیه روزی و نابودی ِ مملکت میخوانند ، حماسه ها نیز می آفرینند. زندگیمان پارادوکسی شده ، یکروز در سوگ دختر بچهٔ مثله شده ، پلاکارد تسلیت ِ دونبش به دست میگیرند و روز قبلش برای ِ عدم ثبت نام همان قشر از کودکان مهاجر ابلاغیه سراسری منتشر میکنند .

 ترامپ ِ را احمق ترین رئیس جمهور جهان میدانند اما خودشان احمدی نژاد که ۸ سال ، مملکت را به درک ِ اسفل السافلین هدایت کرد و بقدر یک قرن دزدید و یا نماینده مردم ایران در مجامع ِ رسمی که ملبس به لباسی همچون عباس ابن خرناس (طنز فرناس) است را رئیس دولتش میکنند و تورم و دلار چندین هزار تومانی تحویل میدهد را هرگز به چشم مبارک نمی آورند.

 

 شاید عجیب باشد که بسیاری از ما ایرانیان جزو معدود مردمانی باشیم که از تماشاگری لذت می بریم . با تماشای اعدام ، شلاق یا اختلاس و حراج کشور نیز روزگار می گذرانیم و نهایتا همواره منتظر دست ِ غیب ِ دیگری هستیم که از راه برسد و همه چیز را در مسیر دلخواه ما قرار داده تا ما بدون دردسر از زندگیمان لذت ببریم . گواه عرایضم نیز این چنین غالباً بی توجهی به ویرانه شدن وطن و آینده نسل های بعدی ماست و منتظر ِ اوباما و ترامپ و ... نشستن .

 یادمان هست که در زمان تحصیل و نوجوانی با خواندن کتاب تاریخ ، ناخودآگاه حس نفرتی از قاجاریان در وجودمان شعله می کشید که چگونه این سرزمین را به فلاکت و بدبختی گریبانگیر نمودند . افسوس که اکنون بعد از چهل سال از گذشت شورشی که دست ساز ِ اجنبی بود و انقلاب ِ مستضعفان نامیده شد شاهدیم که مردمان دوره فعلی نیز غالبا بی تفاوت تر به سرنوشت خود و مملکت خویش شده اند . علیرغم اینکه آگاهیم نظام حاکم چندین برابر بیشتر از قاجاریه این کشور را به تباهی و ویرانی کشانده اما مثلا هنوز هم با این همه خفت و بی آبرویی و سرکوب ، بسیاری در صفِ گدایی ِ سبد کالا بخط میشوند و تازه آدم هم لِه و کشته میگردد بدون اینکه کسی بفکرذاتِ عمل خویش باشد حریصانه ادامه میدهند .

 یکروز برای اجرای ِ فریضه و وظیفه ملی ، به نظام ، رای ِ مثبتِ حداکثری میدهند و فردای همان روز هم از وضعیت ِ حاکم و حاکمان بسی وامصیبتا سر میدهند.همانند پدران ما که چهل سال پیش به دنبال شعار نفت و آب و برق مجانی دلخوش شدند و نفهمیدند که چه می خواهند ، حالا ما هم که بچه های همین بظاهر انقلاب و انقلابیون هستیم و گاه پدر هم شده ایم هنوز بی تفاوت نسبت به آنچه قرار است بر سر فرزندانمان بیاید فقط نظاره میکنیم .

شنیده ایم که می‌گويند از معایب وارده بر اقتصادهای سوسياليستی، توليد فقر است و از طرفی هم نقص اقتصادهای سرمايه‌داری عمیق تر شدن شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی اجتماعی است. جالب نیست که بدانیم نظام جمهوری اسلامی ِ حاکم عيب هر دو نظام را با هم دارد، بدون آنکه محاسن هيچ يک را بروز داده باشد.

در ادامه به تفصیل ِ برکاتِ چهل ساله تداوم ِ نظام صُلحا و جانشینان ولیعصر بصورت کلی می پردازم :

 

 با بررسی آمار گذشته میتوان دید که مثلا در سال ١٣٥٦، درآمد سرانه مردم ايران ۹ برابر سال ۱۳۴۴ بوده است ؛ در سال ١٩٧٧، درآمد سرانه ايران ۲ برابر درآمد سرانه کره جنوبی بود. در آن زمان، درآمد سرانه ايران ٢,١٤٦ دلار و درآمد سرانهُ کره جنوبی ١,٠٤١ دلار بود. در سال ٢٠١٢، درآمد سرانه ايران فقط ٤,٥٢۵ دلار و درآمد سرانه کره جنوبی ۲۲,۴۲۴ دلار بوده است.  با سیاستهای غلط و بیخردانه جمهوری اسلامی وضعیت وخیم تر شده و همچنان نیز رو به افول میرود . در این میان باید متذکر شد که درآمد ِ نظام فعلی ، چندین برابر کل دوران بهره برداری نفتی از ابتدای کشف آن تاکنون در ایران بوده است. اما امروز می بینیم که متاسفانه در آمد سرانه مثلا ترکیه بیش از دو برابر مردم ایران شده است.

به گواه آمار ، سرزمین ما با دارا بودن حدود ۶۸ نوع ماده معدنی (غیرنفتی)، ۳۷ هزار میلیارد تن ذخایر کشف شده و ۵۷ هزار میلیارد تن ذخایر بالقوه در بین پانزده قدرت معدنی جهان جای گرفته و یکی از کشورهای غنی از حیث داراییهای معدنی است ولی چرا وضعیت اینگونه است ؟

 براساس مطالعات دفتر اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی از قول فارس نیوز در سال ۹۲، ایران با داشتن سهم ۹ درصدی سومین ذخایر بزرگ شناخته شده نفت و با داشتن سهم ۱۷ درصدی منابع گازی، دومین ذخایر بزرگ گاز طبیعی جهان را در اختیار دارد و نخستین رتبه جهانی در منابع روی، دومین رتبه جهانی در زمینه منابع مس، نهمین رتبه جهانی در معادن آهن، دهمین رتبه جهانی در معادن اورانیوم و یازدهمین رتبه جهانی در زمینه معادن سرب ، نهمین مولد ید را داراست ، به عبارت دیگر ایران با داشتن یک درصد جمعیت جهان بیش از هفت درصد منابع معدنی دنیا را در اختیار دارد.درآمدهای صادرات چوب ، فرش ، برق ، محصولات باغی-زراعی و غیرو را نیز احتساب ننموده ایم با اینهمه چگونه است که روزبروز مردم گرفتارتر شده اند؟

 با همه اینها سهم ایران از کل سرمایه گذاری خارجی جهان در سال ۹۵ تنها ۰.۱۷ درصد بوده است که این رقم با توجه به ظرفیت های بالای اقتصاد ایران تقریبا صفر است ( ده درصد منابع طبیعی جهان و یک درصد جمعیت دنیا) ، ایراد کار کجاست ؟

 

با این پیش زمینه کوتاه اکنون به کارنامه نظام حامی مستضعفان می پردازیم:

 

- بر اساس آمار دولتی، ۴۰ ميليون ايرانی در زير خط فقر مطلق و نسبی زندگی می‌کنند و به نقل از فرارو ، ایران رتبه چهارم تورم دنیا را در سال ۹۲ داشته است این درحالیست که طبق گفته شرق دیلی ، ایران رتبه اول تورم در خاورمیانه را داراست.

- به روایت ایران اکونومی در صدر جدول ِ فلاکت در کنار ونزوئلا قرار داریم.

 

- سازمان بین‌المللی شفافیت در گزارش خود به لحاظ شاخص ادراک فساد ، در میان ۱۶۷ کشور رتبه ۱۳۱ را به کشورمان تخصیص داده است.

 

- ایران از لحاظ شاخص جهانی گرسنگی که شدت گرسنگی را اندازه می گیرد، در بین ۱۰۴ کشور درگیر در این حوزه، در رتبه ۹۲ ام قرار گرفته است در این مورد نشریه تحلیل بانک به تفصیل تشریح نموده است.

 

- طبق گزارش اسپوتنیک یک سوم از ایرانیان در زیر خط فقر زندگی میکنند.

 

- در پیش از انقلاب حقوق‌بگيران می‌توانستند با گرفتن وام درازمدت از بانک‌ها صاحب خانه شوند و میانگین قیمت یک آپارتمان در تهران کمتر از حقوق ِ ده سال یک کارمند بود آیا امروز هم همانگونه است؟ 

 

- به نقل از فارس رتبه ایران در شاخص آزادی اقتصاد ۱۶۸ از ۱۷۷ کشور عنوان شده است.

 

- خبرگزاری تسنیم: میزان ریسک پذیری اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۴ در حد ۷ باقی مانده است

 

- جام جم ، سازمان ملل رتبه ایران از نظر رضایت از زندگی را ۱۱۲ در بین ۱۵۴کشور جهان اعلام کرد یعنی جزو شصت درصد ناراضایان جهان هستیم.

 

ــ بگفته ارسلان فتاحی پور ، ارزيابی سالانه شاخص کيفيت زندگی در بين ١٩٤ کشور جهان نشان می‌دهد که کيفيت زندگی مردم ايران در سال ٢٠١٠ رتبه ١٥٠ جهان را داشته است

 

ــ شاخص رفاه اجتماعی، در ميان ١٤٢ کشور، ايران در رتبه صدويکم است

 

ــ مطابق برخی روایات ايران جزو ده کشور پرمشقت جهان است

 

- براساس گزارش رادیو زمانه ، تعداد بیکاران تا ده میلیون نفر هم تخمین زده شده است و باید در نظر داشت که براساس تعریف مرکز آمار ، فردی که یک ساعت در هفته کار کند شاغل محسوب میگردد. فارغ از تعریفِ ناقص مذکور، با مشاهده وضعیت اعتصابات و ورشکستی و ... میتوان ابعاد پنهان هولناک تری را متصور گشت.

 

-ـ در ايران، روزانه بیش از پنج کارگر در حوادث کاری جان خود را از دست می‌دهند، بدون اينکه کوچک‌ترين واکنشی را در مردم یا حاکميت برانگيزد

 

- با انتشار اطلاعات حداقل درآمد کارگران ۲۷ کشور عضو سازمان همکاری اقتصاد و توسعه، درآمد کارگران ایرانی از آخر به مقام دوم رسید

 

- احتمالا میتوان گفت که از مصيبت‌بارترين اتفاق برآمده از انقلاب اسلامی، افتادنِ امر قضا به دست روحانيان بود. در دوران رضاشاه، با ايجاد دادگستری جديد، امور قضایی از دست آخوندها خارج شده بود. روحانيانی مانند آيت‌الله خادمی اولين محاکم شرع را، بدون توجه به قانون و پس از گذشت بيش از پنجاه سال، در دی‌ماه ۱۳۵۷، يعنی حتی پيش از پيروزی انقلاب، تشکيل دادند. اولين حاکم شرع جمهوری اسلامی نيز آخوند خلخالی بود که کارنامه درخشانی بجای گذارد؛ و همچنان آخوندهایی مثل او اداره دستگاه قضا را بدست گرفتند.

 

 - به گفته ایسنا در سال ۹۵ با توجه به کثرت پرونده ها در قوه قضائیه، و آمار ۱۵میلیونی پرونده ها و شکایت ها، به بسیاری از پرونده های مهم قضایی عنوان«مفتوح است» تعلق گرفته و ادامه رسیدگی به سال بعدی موکول شد

 

- روند گردش پرونده‌های قضایی در سال ۹۵ حدود دوازده میلیون پرونده بوده است این خبر را اقتصاد آنلاین انتشار داد

 

ــ ايران يکی از پنج زندان بزرگ روزنامه‌نگاران در جهان است و، از حيث آزادی مطبوعات، در رتبهُ ۱۹۱ جهان قرار دارد و همچنین ایران در رده بندی گزارشگران بدون مرز در میان ۱۷۹ کشور جهان، پایین‌تر از ازبکستان، سومالی و گینه استوایی، رتبه ۱۶۹ را گرفته است

 

 

- ایران رتبه دوم جهانی و رتبه اول خاورمیانه را در اعدام تصاحب نموده است

 

 - مطابق گزارش تابناک ، ایران مقام چهارم تعداد زندانیان به نسبت جمعیت را ‌دارد. به گزارش خبرگزاری مهر، در سال ۱۳۵۸، جمعيت ايران ۳۶ ميليون نفر و عده زندانيان در حدود هشت هزار نفر بوده است؛ اما اکنون، در حالی که جمعيت ايران دو برابر سال ۱۳۵۸ شده، عده زندانيان ۲۷ برابر شده‌ است. جمهوری اسلامی ايران جزو ده کشور اول دنيا از لحاظ عده زندانيان است     

 

- به نقل از گالوپ ایران در رتبه دهم سرقت در دنیا قرار دارد

 

ــ امنيت و اخلاق از ايران رخت بربسته است. به گفته مقامات قضايی جمهوری اسلامی ايران، سالانه بيست درصد به شمار زندانيان ايران افزوده می‌شود و عده زندانيان به ۲۱۷ هزار نفر رسيده است. مسئولان جمهوری اسلامی گفته‌اند که ۴۳ درصد از زندانيان مجرمان مواد مخدر و ۲۸ درصد آنان سارقان‌اند

 

- بنابر گفته تابناک ، ایران رتبه پنجم دنیا در مصرف مواد مخدر صنعتی را داراست و در مصرف تریاک در جایگاه اول ایستاده ایم.

 

 

- نظر به گزارش پارسینه ،در شاخص صلح جهانی که بنوعی مبین امنیت نیز هست ایران در میان ۱۶۲ کشور ، رتبه ۱۳۳ را داراست

 

- ایران از نظر موسسه لگاتوم در امنیت ملی و ایمنی شخصی ، رتبه ۱۲۵ را در میان ۱۴۲ کشور بدست آورده است

 

  - بر اساس اعلام پژوهشكده بيمه مركزي ايران، کشور ما از نظر تصادفات ناايمن رانندگي در بين ۱۹۰ كشور جهان، رتبه ۱۸۹ را به‌ خود اختصاص داده و از اين جهت، تنها كشور سيرالئون در غرب قاره آفريقا است كه وضعيت نامناسب‌تري نسبت به ايران دارد

 

ــ جاده‌های ايران در رده پنجم جاده‌های پرخطر جهان است و ساليانه ده‌ها هزار ايرانی ــ از بيست تا سی هزار نفر ــ در اين جاده‌ها جان می‌بازند. عده کشتگان سالانه جاده‌های ايران بيش از متوسط جان‌باختگان جنگ ايران و عراق در هر سال است

 

- به روایت افکار نیوز ، ایران رتبه چهارم طلاق در جهان دارد

 

- ایران از سردمداران اختلاس و دزدی در اموال عمومی است

 

- در گزارش وزارت خارجه آمریکا ، ایران مبداء، مسیر و مقصد شبکه‌های قاچاق انسان برای کار اجباری و برده‌داری جنسی عنوان شده است

 

- اعتماد عنوان کرد که رييس كميسيون سلامت در صحن علني مجلس به شكلي صريح و آشكار از رواج رشوه خواري و باج گيري درشهرداري انتقاد كرد . از طرفی دنیای اقتصاد نوشت در خاورمیانه از هر سه نفر ، یکنفر در کار رشوه است . بسیار جالب اینکه عمده رشوه ها در ممالک اسلامی صورت میگیرد.

 

- در مورد دروغ و دروغگویی که تقریبا وضعیت برای اکثر ما روشن است .زمانیکه وضعیت اقتصادی کشور بحرانی می شود افراد مجبورند که بیش از حد استاندارد کار کنند. پدر به فرزندش قول می دهد که عصر یا آخر هفته او را به شهربازی خواهد برد اما عملاً‌ مجبور می شود در ساعاتی که باید به خانواده اش اختصاص دهد،‌ کار کند . فرزند منتظر پدر می ماند و چشم به در ، خوابش می برد و در تمام مدتی که با شوق،‌ انتظار پدر و شهربازی را می کشد،ناخودآگاه پدر را دروغگویی می پندارد که خلف وعده کرده است . پدر و مادر ،‌ قهرمانان دوران کودکی انسان ها هستند. وقتی تصویر قهرمان با دروغ عجین شود،‌ کودک نیز به خود اجازه می دهد دروغ بگوید و این تسلسل ادامه دارد.

 در این میان ، بماند اینکه خروار خروار وعده ها و دروغهایی که سران نظام اسلامی و ولایتمداران ِ شیعه میدهند و زمان عمل همچون کِش تنبان در می روند و هیچگاه وعدهها عملی نمی شوند اما آب از آب تکان نمیخورد و امت ِ اسلامیِ بصیر نیز با یک چشمک نظام ، کیلومترها برای تایید نظام امام زمانی و عادلانه علی صف میکشند.

 

ــ به گفته انتخاب تنها در چهار سال (۹۲-۸۸) مرگ ناشی از مصرف ترامادول چهل برابر شده است

 

- آنگونه که سلامت نیوز گفته مطابق تحقیقات انجام شده در دهه هشتاد ، ‌میزان شیوع بیماری روانی در ایران 63 درصد افزایش داشته است. نوربالا در ادامه می‌گوید: «متاسفانه نمی‌توان سیر صعودی بیماری روانی در کشور را انکار کرد. در حال حاضر این آمار رو به افزایش است و ممکن است به 40 درصد برسد و به تدریج اختلال‌های روانی رتبه نخست را در میان بیماری‌های مردم ایران به خود اختصاص می‌دهد

 

- به نقل از نایب رئیس انجمن سرطان ، ایران در رده چهارم میزان شیوع سرطان در جهان قرار دارد

 

- جایگاه ایران در رده بندی جهانی حوزه بهداشت و سلامت در بین ۱۴۲ کشور در جایگاه ۶۷ جهان و ۱۵ آسیا قرار دارد

 

- نازایی در ایران ۷ درصد بالاتر از میانگین جهانی و میزان ناباروری بالاتر از بیست درصد زوجین در کشور است که در روزنامه انتخاب به آن پرداخته شده است

 

- خبرگزاری تسنیم:متأسفانه شکایت های مردم از قصور پزشکی روند رو به رشد دارد و پس از متخصصان زنان و زایمان، شکایت ها از متخصصان جراحی و بیهوشی در رتبه بعدی قرار می گیرد

 

- سلامت نیوز در مورد تجهیزاتی پزشکی که وارد کشور می‌شوند باید گفت که بسیاری از آنها دست دوم هستند که تاریخ مصرفشان تمام شده است برای نمونه، آقای رضا شهریار کامرانی، یکی از اعضای هیأت مدیره انجمن ارتوپدی ضمن تاکید بر ضرورت نظارت دقیق بر تجهیزات پزشکی، از وجود پیچ‌های غیر استاندارد و تقلبی که در بدن بیمار هرز می‌چرخد و عوارض بسیاری را برای او در پی دارند، پرده برداشته بود

 

- بیشتر داروهایی که به صورت قاچاق به کشور وارد می‌شوند داروهایی هستند که از نظر علمی مجوز مصرف برای آنها صادر نشده است. حتی کشورهای تولید‌کننده هم اجازه مصرف بسیاری از این داروها را ندارند

 

 - به نقل از کیهان هر یک درصد سوختگی درجه دو عمقی و درجه سه حدود دو تا پنج میلیون تومان هزینه دارد.بیمار با بیست درصد سوختگی درجه سه حدود چهل میلیون تومان هزینه دارد. پوشش بیمه ای برای اغلب پانسمان ها و جایگزین های پوست وجود ندارد . درخوشبینانه ترین حالت از هر دو بیمار با شصت درصد سوختگی متاسفانه فقط یک نفر زنده می ماند.

رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران می گوید: متولی بیمار سوخته مشخص نیست و کوریکولوم (برنامه)‌های آموزشی از پرستاری و پزشک عمومی تا رشته های تخصصی در این زمینه کمبود جدی دارند.

به گفته فانا ، سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی است و رییس انجمن حمایت از بیماران سوخته با تاکید بر اینکه این بیماران نیازمند کمک و حمایت هستند، گفت: تا پایان سال ۱۳۹۴ باید دو هزار و ۴۰۰ تخت سوختگی مهیا میشد ، در حالی که در حال حاضر هزار و پنجاه تخت سوختگی داریم و این یعنی با کمتر از پنجاه درصد خدمات را ارائه می کنیم.

 

- برترینها می نویسد سالانه هفت هزار و پانصد نفر به دلیل عفونت های بیمارستانی می میرند.عفونتی که به راحتی یک دست شستن تا ۸۰ درصد قابل پیشگیری است

 

ــ آلودگی هوا سالانه جان هزاران نفر را می‌گيرد و برخی از شهرهای ايران از آلوده‌ترين شهرهای جهان شده‌اند ولی هیچ اقدام موثری صورت نمیگیرد

 

- به روایت تابناک ایران با بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دانلود غیر قانونی در صدر فهرست سارقان علمی دنیا قرار گرفته است

 

- بر مبنای گزارش ایران اکونومی ، رئیس کمیته آب کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان این که آب در ایران بی ارزش است، گفت:رتبه ایران در مدیریت منابع  آبی در بین ۱۳۳ کشور ۱۳۲ است یعنی یک پله تا آخر

 

- وضعیت خشکسالی و خشک شدن تالاب و رود و دریاچه که بر همه عیان است

 

- براساس گفته ایران دیپلماسی ، اعتبار گذرنامه ایرانی جزو بی ارزش ترینها در کنار آنگولا، جیبوتی و میانمار قرار می گیرد.

 

- رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینکه ۲۰ میلیون نفر بیسواد مطلق و کم سواد که سطح سواد آنها تا دوره ابتدایی است، در کشور داریم

 

- بی بی سی نوشت: در رتبه بندی آموزش که ۷۶ کشور را در بر می گیرد، ایران در رده ۵۱ است.

سياست جمهوری اسلامی در زمينه آموزش عالی و انتخاب اعضای هيئت علمی دانشگاه‌ها فاجعه‌بار بوده است. بسياری از بهترين استادان کشور اخراج يا بازنشسته شده‌اند و، در همان حال، هزاران تن با سهميهُ مخصوص وارد دوره‌های ليسانس و فوق‌ليسانس شده و، بدون گذراندن امتحان ورودی، با عنوان بورسيه، به دورهُ دکتری راه يافته و بی‌درنگ عضو هيئت علمی دانشگاه‌ها شده‌اند و اینگونه است که تحصیل کرده بیسواد نیز می پرورانند.

ميليون‌ها کودک ايرانی به علت مشکلات اقتصادی و اجتماعی از تحصيل محروم شده‌اند. بر اساس داده‌های مرکز آمار ايران، در سال تحصيلی ۱۳۹۱-۱۳۹۰، بيش از ۷ ميليون و ۱۳۵ هزار دانش‌آموز از تحصيل بازمانده‌اند که اين تعداد بيش از ۳۷ درصد از دانش‌آموزان ايران است. اين آمار نشان می‌دهد که، بر اثر بی‌کفايتی‌های جمهوری اسلامی، آتیه‌ای تاريک و دشوار در برابر نسل‌های آينده قرار دارد

 

- به نقل از رادیو زمانه در شاخص دموکراسی که اکونومیست هر ساله تهیه می کند و در  سال ۲۰۱۷ نیز منتشر شده است، از میان  ۱۶۷ کشور رتبه ایران۱۵۴ ام بوده است.  

 

ــ مديريت نادرست چاه‌های نفت و تزريق نکردن بموقع و درست گاز به آن‌ها باعث نابودی هميشگی بخش مهمی از نفت چاه‌ها شده یا میشود.

 

- رتبه جهانی ایران در شکاف جنسیتی ۱۳۹ از میان ۱۴۴ کشور دنیاست ، آماری که خبر آنلاین منتشر نموده است

 

- نابودی جنگل های ایران قطعی است . مثلا بیش از ۳۵۰ هزار هکتار از جنگل های مازندران و گیلان تنها در اختیار دو کارخانه چوب و کاغذ مازندران و نکاچوب است که خوراک چوب تنها همین دو کارخانه، طبق اعلام خودشان بالغ بر ۴۰۰ هزار متر مکعب از پرارزش ترین درختان جنگل های باستانی در سال است. در نموداری که کارخانه چوب و کاغذ مازندران در نمایشگاه بین المللی محیط زیست ارائه داد، نشان داده شده است که در فاصله ۱۱ سال هر سال حداقل ۲۰۰ هزار اصله درخت قطع شده است و بهمین روایت در مجموع شش ماه کارخانه چوب و کاغذ مازندران بالغ بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار اصله درخت را قطع کرده است. این مقایسه کوچک نشان می دهد که اروپای سبز سبز تر ولی ایران خشک تر از گذشته شده و این درحالی است که هیچ تدبیری برای جلوگیری از آن اتخاذ نشده است 

 

 

- محیط ‌زیست بر پرتگاه نابودی قرار گرفته است. افزایش جمعیت و شمار خودروها، آلودگی هوا و زباله، نابودی جنگل‌ها و مراتع، خشک شدن تالاب‌ها و کاهش جمعیت جانوران وحشی تکه‌های پازلی هستند که وقتی کنار هم قرار می‌گیرند نه تنها وضعیت امروز را به نمایش می‌گذارند که تصویری از آینده ایران نیز ارائه می‌هند

 

 

- به گزارش مرکز آمار ایران، در سال ۱۳۵۵ جمعیت کشور ۳۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بود و ده سال بعد این رقم به ۴۹ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسید. بر اساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰ جمعیت کشور ۷۵ میلیون و ۱۵۰ هزار نفر برآورد شد. این جمعیت روزانه ۵۰ میلیون تن زباله تولید می‌کند که تنها ۵ درصد آن به کارخانه‌های بازیافت راه می‌یابد. ۹۵ درصد زباله باقی مانده یا به روش‌های قدیمی در دل زمین مدفون و یا در طبیعت رها می‌شوند

 

ــ در دريای مازندران، سهم و يکپارچگی سرزمينی ايران به شدت در خطر است. کشورهای پيرامون دريای مازندران با قراردادهای دوجانبه خود در عمل بخش‌های مهمی از سهم ايران در اين دريا را اشغال کرده‌اند. سهم ايران از منابع نفتی و گازی دريای مازندران ــ شامل حدوداً ٣ ميليارد تن (٢٤ ميليارد بشکه) نفت و ٣١٠٠ ميليارد متر مکعب گاز تقريباً صفر بوده است.

ديگر کشورهای پيرامون دريای مازندران تقريباً همه ذخاير نفتی و گازی آن را در ميان خود تقسيم کرده‌اند و چيزی برای ايران باقی نگذاشته‌اند. اين کشورها تنها ١١ تا ١٣ درصد از کرانه‌های دريای مازندران را متعلق به ايران می‌دانند کرانه‌هايی که تقريباً نفت و گازی در آن‌ها نيست. همچنين هيچ يک از خطوط لوله نفتی استراتژيک دريای مازندران به سوی دريا‌های آزاد را از ايران نکشيده اند در نتيجه، ايران نه تنها ساليانه ميليارد‌ها دلار را از دست می‌دهد، که موقعيت سوق‌الجيشی‌اش در اين منطقه نیز تضعيف شده است

 

ــ سياست‌های جمهوری اسلامی درباره پيروان دين‌های ديگر به شدت ضدانسانی است. ايران در ميان ده کشور سرکوبگر مسيحيان در جهان قرار دارد؛ و اين در حالی است که با پيروان دين‌های زرتشتی و يهودی به صورتی ضدانسانی‌تر رفتار می‌شود؛ مثلاً، بر طبق قوانين ايران، اگر يکی از اعضای خانواده‌های اقليت‌های دينی مسلمان شده باشد، بقيه آن‌ها هيچ ارثی نمی‌برند و در شهر يزد، پيروان اقليت‌های دينی حق استفاده از استخرهای مسلمانان را ندارند

ــ رفتار با بهاييان و خدا ناباوران از اين هم غيرانسانی‌تر است. بهاييان حق تحصيل در دانشگاه‌ها را ندارند و بسياری از آن‌ها اعدام شده‌اند

 

 

 - اگر در سال ١٣٥٥ تنها در حدود بيست کشور جهان «آزاد» به حساب می‌آمدند؛ امروزه، بر اساس آمار مؤسسه فريدم هاوس، ۱۴۸ کشور جهان آزاد يا نيمه‌آزاد محسوب می‌شوند و بدبختانه ايران در ميان اين ۱۴۸ کشور نيست

 

ــ انتخابات ايران، حتی بعضا در مقايسه با انتخابات کشورهای اسلامی‌ای مانند مراکش، تونس، ليبی، اردن، لبنان، عراق، ترکيه غيردموکراتيک است. در همه کشورهای مذکور، انتخابات‌هايی آزاد يا نيمه‌آزاد برگزار می‌شود و همه طيف‌های سياسی، از چپ تا راست و از سکولار تا مذهبی، می‌توانند در آن‌ها شرکت ‌کنند. براساس شواهد سخن گفتن از امکان شرکت نيروهای سکولار در انتخابات ايران بيشتر به طنز می‌ماند

 

- به نقل از انتخاب، متاسفانه به دليل اعمال سياست‌هاي غيرکارشناسي؛ ايران از نقطه‌نظر مهاجرت نخبگان در صدر جهان قرار دارد، حدود ۲۵درصد ايرانيان تحصيلکرده؛ هم‌اکنون در کشورهاي توسعه‌يافته زندگي مي‌کنند. طبق آمار صندوق بين‌المللي پول، سالانه بين ۱۵۰ تا ۱۸۰هزارنفر از ايرانيان تحصيلکرده براي خروج از ايران اقدام مي‌کنند و ايران از نظر فرارمغزها در بين ۹۱ کشور در حال توسعه و توسعه‌نيافته جهان مقام اول را از آن خود کرده ‌است. خروج سالانه ۱۵۰ تا ۱۸۰هزارايراني با تحصيلات عالي از اين کشور معادل خروج ۱۵۰ميليارددلار سرمايه سالانه از اين کشور است، يعني با وجود آنکه رشد توليد ناخالص داخلي در سال ۱۳۹۱و ۱۳۹۲ منفي بوده، کشور در صادرات ثروت انساني رتبه ممتاز در جهان را به دست آورده است 

 

ــ ايدئولوژی جمهوری اسلامی با اکثر هنرها در تضاد است و نگاهی خوش به آن‌ها ندارد از مجسمه‌سازی و نقاشی گرفته تا رقص و موسيقی. انقلاب اسلامی با آتش زدن سينماها به عنوان مظاهر فساد هم‌زمان بود. از سال ١٣٤٢ تا ١٣٥٧، تعداد سينماهای کشور ده‌ها برابر شده و به پانصد تا ششصد سالن رسيده بود؛ در دوره جمهوری اسلامی، تعداد آن‌ها نه تنها افزايش نيافت، که کاهشی چشم‌گير يافت و بنقلی ٢٦٠ تا ٣١٥ سالن فعال رسيده است. نکته قابل تأمل اين که ايران، با توجه به جمعيتش و بر اساس آخرين استانداردهای جهانی، به هفت‌هزار سالن نمايش فيلم نياز دارد و، با توجه به ٢٦٠ سالن فعال در سال ۱۳۸۷، ايران بيش از ٦٧٠٠ سالن ديگر نياز دارد

 

ــ ميراث فرهنگی ايران در حال نابودی است و توجهی به حفظ اين ميراث گران‌بها نمی‌شود. حتی برخی از متوليان ميراث فرهنگی نيز در پی غارت آن‌اند. روزنامه همشهری در سال گذشته خبر داد که بيش از ٤٧ هزار سند از سازمان ميراث فرهنگی کشور به غارت رفته و برخی از آنها در خيابان منوچهری فروخته می‌شود. گذشته از اين، بسياری از آثار تمدن جيرفت و ديگر مکان‌های باستانی دزديده شده و یا آثار باستانی در دست سپاه و دیگر عمال است

 

ــ دشمنی مقامات جمهوری اسلامی با هويت و فرهنگ ايرانی شگفت‌آور است؛ بسياری از آنان به صراحت به هويت ملی ايران توهين می‌کنند؛ به دستور آنان، تنديس‌های آرش کمانگير و آريوبرزن را از ميدان‌ها برداشتند، نام کوروش را از خيابان‌های ايران پاک کردند، و مثلا شعرهای فردوسی را از ديوارهای ميدان بزرگی در مشهد ابتدا پاک و سپس بر روی آن آيه‌های قرآن نوشتند. معلوم نيست که اگر ارتشی خارجی ايران را اشغال می‌کرد به اين اندازه با هويت ايرانی می‌جنگيد

 

- نگاهی به بودجه کلان نهادهای اسلامی این سوال را در ذهن متبادر می نماید که این مبالغ گزاف از بودجه برای حصول چه نتیجه عام المنفعه ای صرف شده و میشود . با بررسی آمارهای متفاوت و یا بصری در وضعیت دین زدگی ، دین گریزی ، ریا ، دروغ و دهها مورد دیگر، ناکارآمد بودن صرف چنین هزینه هایی را در طول چهل سال تایید میکند. در زیر فقط به بودجه سال ۹۵ برای این نهادها گذری شده است:

به گزارش وب‌سایت «پارسینه» نهادهای حوزوی ردیف بودجه جداگانه‌ای دارند. شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران ۱۹۵ میلیارد تومان، دانشگاه بین‌المللی مصطفی ۲۳۹ میلیارد، مرکز خدمات حوزه علمیه ۵۸۲ میلیارد، دفتر تبلیغات اسلامی ۹۶ میلیارد، شورای عالی حوزه‌های علمیه ۳۲۸ میلیارد و شورای برنامه‌ریزی مدیریت حوزه‌های علمیه خراسان ۶۳ میلیارد تومان  دریافت می‌کنند

موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی که به سرپرستی نوه او، سید حسن خمینی، است نیز ۵۹ میلیارد تومان سهم دارد

به «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» که بخشی از وزارت ارشاد است و رایزنی‌های فرهنگی در سفارت‌خانه‌های ایران در جهان را اداره می‌کند ۲۳۰ میلیارد تومان اختصاص داده شده که از این میان البته ۲۵ میلیارد سهم «مجمع تقریب مذاهب اسلامی»، ۳۶ میلیارد سهم «مجمع جهانی اهل بیت» و ۷ میلیارد سهم «بنیاد سعدی» است

اما «سازمان تبلیغات اسلامی» که مدیریت آن مستقیما توسط رهبر جمهوری اسلامی تعیین می‌شود سهمی بالاتر دارد و ۳۱۴ میلیارد تومان دریافت می‌کند. از این میزان البته ۵۰ میلیارد تومان مختص حوزه هنری است که از زیرشاخه‌های آن به حساب می‌آید. از دیگر زیرشاخه‌های این سازمان می‌توان به موسسه پژوهشی و فرهنگی انقلاب اسلامی، بنیاد دایره‌المعارف اسلامی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، مرکز رسیدگی به امور مساجد، ستاد اقامه نماز و مرکز تحقیقات علوم کامپیوتری اسلامی اشاره کرد

 

- اين وضع نابسامان اقتصادی، سياسی، اجتماعی، و فرهنگی در کنار پيشرفت کشورهای همسايه و نيز حملات و تبليغات پردامنه حکومت عليه ايرانيگری و هويت ايرانی کار را بدان جا رسانده است که در صورت خلأ قدرت، خطر تجزيه ايران را تهديد می‌کند

 

- در جمهوری اسلامی، صنف روحانی بر کليت دولت ايران حاکم شده است. در حکومت گذشته خمینی بر علیه کاپیتالاسیون چه مانورها که نداد ولی اکنون کاپیتالاسیون را به ملاسیون مبدل کرده اند. ساختار جمهوری اسلامی به گونه‌ای است که همه امور در حول محور يک فقيه می‌چرخد که ولی ملت ايران است. همه امور ديگر، از جمله حقوق ملت، در حاشيه و در ذيل اصل ولايت فقيه است. قانون اساسی و ساختار جمهوری اسلامی به گونه‌ای است که هر گونه اصلاح اساسی در آن ناممکن است: هر اصلاح اساسی و بنيادين در جمهوری اسلامی به فروپاشی ساختار آن می‌انجامد

 

- در جمهوری اسلامی، با آزادی‌های فردی و اجتماعی به شديدترين شکل مقابله می‌شود و ايرانيان از ابتدايی‌ترين حقوق خود بعضا محروم شده‌اند

 

- بخش مهمی از نيروهای امنیتی، به جای حفظ امنيت، به تحميل اجباری و خشن حجاب بر زنان ايران می‌پردازند و هر روزه عده‌ای به جرم «بدحجابی» دستگير و زندانی می‌شوند و یا با هلی کوپتر بام مردم را کنترل میکنند و یا نیروهایشان مستقیما از بام بالا میروند که ماهواره را معدوم کنند . حقوق زنان و کودکان به صورتی سازمان‌يافته و خشن پایمال می‌شود و هر روزه فجايع دهشتناکی به علت اجرای قوانين ناقض حقوق زنان و کودکان رخ می‌دهد

 

با همه آمار و ارقام مذکور ، مدتی قبل دیدم که در حساب کاربری آیت‌الله خامنه‌ای به زبان انگلیسی نوشته شده بود :

اگر ایالات متحده قدرتی دارد بهتر است اوضاع کشور خودش را مدیریت کند. به جای دخالت در امور ملل ، با برتری نژادی سفید پوستان خودتان برخورد کنید

جالب است که توئیتر در جمهوری اسلامی فیلترشده ولی با این حال حتی مسئولین بیت رهبری هم از این شبکه اجتماعیِ کفار بهره می بردند.

در پاسخ به رهبر معظم عرض میشود که اگر عده ای از مردم آمریکا اعتقاد به برتری سفید پوستان دارند ، در مملکت تحت رهبری شما نه عده ای از مردم بلکه اصل حکومت به برتری شیعه بر بقیه مذاهب و ادیان اعتقاد دارد، حالا برتریتِ شیعه رو شاید بتوان بطریقی رفو کرد اما مثلا نجس بودن بهاییان را چه باید نمود؟

رهبر معظم ، لطفا زین پس قبل از فرو کردن جوالدوز به بدنه استکبار جهانی،  یک سوزنکی به خودتان بزنید بلکه گشایشی حاصل شد.

با وجود اینهمه فساد ، فلاکت، تباهی و دزد ِ میلیارد دلاری ، باز هم برای ِ خصمی ِ خصم ، روضهٔ طفلان مسلم می خوانیم و به یکدیگر قناعت ، صبر و البته توصیهٔ تمییز بد از بدتر میکنیم در حالیکه می بینیم همه منابع زیر و روی ِ زمین ، خرج ِ عراق و شام و ونزوئلا و...میشود و یا یک مدیر ِ امام زمانی یکجا سرمایه مملکت را به زیر ِ رندان میزند و سر از آمریکا در می آورد !

ولی برای ِ این حقیر ِ نوعی ، پخشِ ربنای ِ شجریان بسیار واجب تر است از تبدیل ِ گور خواب به کانال خواب و بیابان خواب!

 

هر چه می گویم به قدر فهم توست

مُردم اندر حسرت ِ فهم درست

امیرعلی متولی


Viewing all articles
Browse latest Browse all 3526

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>