Quantcast
Channel: فرشید یاسائی
Viewing all articles
Browse latest Browse all 3526

عقاید مختلف راجع به اسرائیل و فلسطین

$
0
0

عقاید مختلف راجع به اسرائیل وفلسطین

 

راشل زرگریان

در روز 05.08.2014 نیروهای اسرائیل از شهر عزه خارج شدند. در این جنگ خانمانسوز که باعث ویرانی شهر عزه واطراف آن وکشتن 2800 فلسطینی  و64 سرباز اسرائیلی شد,اعلام آتش بس شد. همچنین یک چهارم عزه ایها خانه هایشان را ترک کردند. درطول این مدت 3355 موشک از طرف حماس به اسرائیل پرتاب شد.  اما در افکار اکثر مردم چه در فلسطین و چه در اسرائیل پنچره امیدی هست که جنگ پایان یافته باشد. اما آیا براستی این آرزو  برآورده خواهد شد یا موقت است؟  در اکثر کشورهای دنیا تظاهراتی برعلیه ویا به نفع هردو,اسرائیل وفلسطین برگزار شد. اما عقیده ها مختلف هستند. چنان عقاید فرق دارند که دیگر مربوط به نزاد و مذهب به آنصورت نمیشود. مثلا در شهر پاریس مذهبی های افراطی یهود که آنها را به عبری,خریدیم (חרידים) مینامند با موهای بافته وکلاه گیسهای مجعد در حالیکه سسیست (ציצית) پوشش خاص آئین یهود زیر پالتوهای سیاه رنگ خود بتن دارند در کنار طرفداران فلسطین با گرفتن پرچم فلسطین دردست,شعار به نفع فلسطین دادند. پلیس پاریس سعی کرد بخاطر امنیت جانی از ورود آنها به میدان تظاهرات جلوگیری کند که ناگهان یک تظاهر کننده فلسطینی شناخته شده در پاریس,مداخله کرد و به پلیس گفت: آنها از ما وبرای ما هستند. پلیس در حال حیرت وبا بالا انداختن ابرو,به تظاهر کنندگان اجازه ورود دادند. این گروه رادیکال یهود که درسال 1935 تاسیس شد,بین ارتدوکس ها و سکولارهای یهود بطور یکسان به افسانه تبدیل شدند. منظور اینکه آنها را به آنصورت تحویل نمیگیرند.  تعداد اینها کم نیستند فقط 400 خانواده از همین گروه در پاریس زندگی میکنند وهمچنین تعداد زیادی در کانادا و امریکا و آلمان و اورشلیم هستند. این اشخاص,صهیونیست را رد میکنند. آنها عقیده دارند که صهیونیست هیچ ربطی به آئین و مذهب یهود ندارد. آنها با هیچ نهاد صهیونیستی ارتباط ندارند. آنها در آغاز اتحاد با یکدیگر,گروه خودرا نتورئی کرتا "נטורי קרתא" که منبع آن از زبان آرامی است,مینامند. معنی نتورئی کرتا "باند زندگی"است. آنها همچنین خود را نگهبان شهر "שומרי העיר"لقب داده اند. در سالهای قبل از تشکیل دولت اسرائیل,این تیم در پایان جنگ استقلال,به سازمان ملل رجوع کردند که حکومت اسرائیل تشکیل نشود. آنها خدمت سربازی نمیروند و به هیچ نهادی رجوع نمیکنند. عقیده دارند که یهدوت ربطی به نهضت صهیونیسم ندارد. یکی از سران آنها بنام "اسرائیل معیر هیرش"اظهار کرد: بسیار متاسفم از اینکه خون جوانان اسرائیلی و خون زنان و مردان و کودکان بیگناه فلسطینی به ناحق ریخته شد. ما باید با  فلسطینی ها کنار آئیم و درصلح و آشتی باهم زندگی کنیم. ما به نجات دهنده ای از طرف خداوند نیاز داریم که به این سرزمین ارسال کند که دیگر فاجعه ای رخ ندهد. هرروز در این کشور ترازدی اتفاق می افتد. یکی از سران بین المللی این گروه که "اسرائیل داوید وایس"نام دارد با بزرگان کشورهای عربی مانند یاسرعرفات و شیخ کراداوی وهمچنین منتخبین حماس ملاقات کرده است. او نیز با محمود احمدی نزاد رئیس جمهور پیشین جمهوری اسلامی ایران,دیدار داشته است.

 

 (צילום: AP)

 تظاهرات یهودهای افراطی در پاریس به نفع فلسطین

 

 

 משה הירש, "שר החוץ של נטורי קרתא", נפגש עם ערפאת (צילום: AP)

 دیدار "هیرش"یکی از بزرگان گروه "نتورئی کراتا"یعنی گروه  باند زندگی



רגע השיא , פגישה עם נשיא איראן לשעבר, מחמוד אחמדינג'אד (צילום: AP)

ملاقات "داوید وایس"با محمود احمدی نزاد


 

افراطیهای مذهبی یهود در گروه های دیگر,این اشخاص را دست کم میگیرند و آنان را حزیان گو مینامند. "داوید زیلبر شلگ"که نیز قبلا بهمین گروه تعلق داشته,میگوید: روزهای خوب "نتورئی کراتا"با وفات تاسیس کننده های آن که "رابی امرام بلوئی"وهمچنین "رابی اهرون کسنلوگن"نام داشتند فنا شدند. آنها مقابل سبت و ایده لوزی بدون شرارت بشدت مبارزه میکردند اما هیچوقت تمایل به دیدار با روسای تررویستها ویا اعزای آنها نداشتند. او اضافه کرد بیرحمی و قساوت از هرطرف که باشد محکوم است. هدف سران "نتورئی کراتا"جلوگیری از خونریزی,آدم کشی وخیانت به هرصورت که باشد,بوده است. اما ملاقات با سران واعضای آدم کشان ویا اشخاصی که افکار منفی مانند پاک کردن نقشه اسرائیل را در سردارند,هرگز در مسلک ما نبوده. اشخاص کنونی با چنین کارهای غیرمنطقی از قرار معلوم مشایر خود را از دست داده اند. دیدار با سران حماس وتروریستهای مشابه آنها,کاملا توهم است. بهرحال عقیده ها مختلفند.

 

 

از طرف دیگر دختر عرب لبنانی بنام بریجیتا گابریل "בריגיטה גבריאל" که تقریبا سرتاسر دنیا راجع به تلاش اسرائیل برای دموکراتی ایده ال وحقوق بشر سخنرانی میدهد. او کتابهائی نوشته که در آن قید شده که باید از حق اسرائیل در هستی آن حفاظت شود. بریجیتا همچنین در توسعه بینش و آگاهی به اسرائیل وجهان عرب وبطور کلی همه دنیا,در مقابل تهدید اسلام افراطی هشدار داده. او اصرار دارد که تنها راه شکست افراطی گری مسلمانان,ایستادگی مقابل آنها بدون هیچ سازشی است.  بریجیتا چندین بار از طرف افراطیهای اسلامی تهدید شد. اما خم به ابرو نیاورد. او در کتاب خود میگوید: در مدرسه ای در لبنان بزرگ شدم که هربار بما قید میشد در خاورمیانه فقط هنگامی صلح برقرار میشود که همه اسرائیلها را به دریا بیافکنند. تا اینکه در سال 1975 مسلمانان افراطی در لبنان,جهاد مقابل مسیحیان برقرار کردند و هزاران مسیحی را کشتند.  در آنروزها خانه بریجیتا که فقط ده سال داشت  نیز توسط اسلامیهای افراطی خراب شد. او و خانواده مدت 7 سال در زیرزمین زندگی کردند. غذای آنها چمن بود وبرای بدست آوردن کمی آب میبایست او و مادرش مانند خزنده,زیر رگبار گلوله ها به چشمه نزدیک شوند تا بتوانند کمی آب به خانه ببرند. درسال 1982 زیر زمین نیز ویران شد. مادر بریجیتا بشدت زخمی شد. او را همراه بریجیتا به بیمارستانی در اسرائیل بردند. بریجتیا در کمال حیرت و شگفتی متوجه شد که تعداد زیادی مسلمانان فلسطینی و لبنانی در آن بیمارستان هستند که دکترها و پرستارهای اسرائیلی بدون در نظر گرفتن مذهب و یا عقیده سیاسی از هرگونه کمک و درمان دریغ نمیکنند. بریجیتا میگوید: چشمانم مقابل حقایق دیگری که همه آن سالها از من مختوم شده بود,روشن شد. متوجه شدم که من با ایده های خفه آور و مرگ آور بزرگ شدم. همان لحظه بخود گفتم: من تغییر خواهم کرد و آدم دیگری خواهم شد. او بمدت دوسال در اسرائیل بعنوان خبرنگار کار کرد. سپس با یک امریکائی ازدواج کرد وامروز در امریکا فعال است. بریجیتا در امریکا موسسه ای بنام American Congress for Truth""یعنی کنگره امریکا برای حقیقت,در مبارزه بر علیه ترور وخطر از جانب رادیکالهای اسلامی  را تاسیس کرد. سپس سازمان دیگری بنام "َAct for America"یعنی برای امریکا عمل کنید,برقرار کرد که طرفداران بیشماری دارد.  او میگوید هنگامیکه در بیمارستان اسرائیل بما محبت و توجه میکردند بخود گفتم: اگر موقعیت برعکس بود و  چنانچه من ومادرم یهود بودیم ودربیمارستانی عربی بستری بودیم بدون شک ما را می کشتند.


 בריגיטה גבריאל

 بریجیتا گابریلی دختر لبنانی

همچین در چند هفته اخیر در یکی از رسانه ها,دختر جوانی فلسطینی را دیدم که با تمام وجود از کشور اسرائیل دفاع میکرد. او در دانشگاه استکهلم (سوئد) سخنرانی کرد به این مضمون,که اعراب کشورهای زیاد وزمینهای بیشمار دارند. پس چرا اجازه نمیدهند که اسرائیل هم یک کشور داشته باشد؟ فلسیطینی های بسیاری ضد او برخاستند وحتی او را به مرگ تهیدید کردند. اما او گفت: حقایق را باید گفت.  همچین اضافه کرد: امیدوارم یکی از سران فلسطینی روشنفکرتر از دیگران باشد این حق را به اسرائیل بدهد وهمچنین آزادی زنان فلسطین را تضمین کند.  این دختر جوان تائید کرد همانقدر که اسرائیلها از پرتاب موشک رنج میبرند زنان فلسطینی نیز در اسارت مردها در عذابند.

 

 درسوئد در شهری بنام مالمو محلی  بنام "روزن گاردن"وجود دارد که تعداد زیادی اعراب از کشورهای مختلف در آنجا زندگی میکنند. بطور کلی در شهر مالمو بین 70 الی 80 درصد جمعیت مسلمان هستند. هیچ غریبه ای جرات وارد شدن به آنجا ندارد. دختری نوجوان سوئدی میگفت: هنگامیکه از این محل رد میشوم مرا بخاطر سرو وضع لباسم با کلمات نامناسب خطاب میکنند ومن در کشور خودم احساس میکنم یک غریبه هستم. چند جوان عرب همچینین خاطر نشان کردند که احتمال اینکه در سوئد جنگ داخلی بین مسیحیان و اسلام صورت بگیرد,کم نیست.  او گفت: احتمال دارد در آینده پرچم سوئد پائین کشیده شود و پرچم عربی جایگزین گردد. در دانمارک نیز یک خبرنگار و  تاریخ شناس بنام "لارس هدی گارد"اظهار کرد تاسال 2060 نصف دانمارک مسلمان خواهد بود. همچنین در فرانسه ناآرامیها بطور دائم بروز میکنند. یک زن فرانسوی گفت: مردهای فرانسوی بفکر استیک روی بشقابهایشان هستند در حالیکه به گوشه و اطراف توجهی ندارند که چه خطر وحشتناکی از طرف اسلامیهای فناتیک,کشور را تهدید میکند. او گفت: اروپا هر روز بدتر از روز قبل و آینده وحشتناکتر از حال خواهد بود. رویهمرفته عقاید متفاوت هستند. اما آینده چه خواهد شد سئوالی است که پاسخ آن بسیار مشکل خواهد بود.

05.08.2014

 

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 3526

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>